Om meg
Fra april 2008 begynte min nye tidsregning! Da gikk jeg et tredagers kurs i The Lightning Process og fikk tilbake livet mitt. Det høres utrolig ut, men det var faktisk det jeg opplevde. I 1997 begynte jeg å få stadig tilbakevendende perioder med unormal trøtthet og følelse av å ikke orke noe som helst. Dette pågikk i 11 år. Forandringen etter seminaret var fantastisk å oppleve.  Etter å ha levd med uforutsigbarhet, lydvarhet og utmattelse i så mange år var det ubeskrivelig deilig å våkne morgen etter morgen og føle seg frisk. Deilig å igjen ha styringen på livet sitt.

Dette vil jeg at du også skal få oppleve! Derfor har jeg nå i to år utdannet meg til NLP-Coach  i London. Etter å ha opplevd en så stor forandring  etter et tredagers kurs, visste jeg med en gang at jeg ville lære meg teknikkene og teoriene som dannet grunnlag for kurset . Jeg opplever nå en stor glede over å holde kurs og coache. Det er fantastisk å få oppleve  mennesker som oppnår de forandringer de ønsker seg.  

Jeg er utdannet sosionom og har jobbet, i stort sett, innenfor helsevesenet siden 1975. Dette har gitt meg en bred erfaring av å møte mennesker med forskjellige utfordringer og som er på forskjellige stadier i livet. Mitt faglige fokus har siden slutten av 1980 tallet vært brukermedvirkning og brukerstyring, og jeg har ofte vært benyttet som foreleser innenfor disse temaene.

I NLP (Neuro Linguistisk Programmering) fant jeg en metoder som baserer seg på at mennesker har egne resurser til å løse sine utfordringer.


I tillegg til sosionomeksamen har jeg utdanning i pedagogikk og diplom i folkehelsevitenskap fra Nordiska Högskolan för folkhälsovetenskap i Göteborg.
Fra The Phil Parker Training Institut i London har jeg Advanced Diploma in Clinical Hypnotherapy, NLP and Life Coaching og var frem til sommeren 2013 Advanced Practitioner of The Phil Parker Lightning Process.